15 nagyon hülye szextörvény a nagyvilágból Téma: Érdekességek

Hong Kongban az a feleség, aki megbizonyosodott arról, hogy megcsalja a férje, annak törvény adta joga, hogy megölje hűtlen hitvesét. Egyetlen kitételt tesz a jog: az asszonynak puszta kézzel kell érvényt szereznie a törvénynek.

Kolumbiában külön törvény mondja ki, hogy az asszony csak a férjével élhet házaséletet. A nászéjszakán a menyasszony anyjának szemtanúként kell végignézni az aktust.

Bolíviában törvény tiltja, hogy egy férfi egyszerre közösüljön egy nővel és a lányával.

Londonban törvény tiltja az álló motorkerékpáron való közösülést

Az angliai Liverpool városában a törvény egyedül a trópusi kishalakat áruló üzletekben engedélyezi, hogy a női eladók félmeztelenül dolgozzanak.

Alaszkában törvény tiltja, hogy a férfiak a városok utcáin rénszarvasokkal közösüljenek.

Maryland államban tilos gumi óvszert árulni automatából. Kivételt képeznek azok a nyilvános helyek, ahol alkoholos italok kaphatók. Az állam területén törvény tiltja az orális szexet.

Minnesota államban törvény tiltja a férfiaknak, hogy élő hallal közösüljenek. Ugyan ebben az államban tilos a férjnek a feleségével közösülni, ha fokhagyma- hagyma- vagy szardínia-szagú a lehelete. Amennyiben a gusztustalan ember nem mos fogat az asszony kérése ellenére sem, akkor ez súlyosbító körülménynek számít a bíró előtt.

Ohio államban tilos a hölgyeknek meztelenül mutatkozni egy férfi fényképe előtt.

Washington D.C.-ben, az amerikai fővárosban a párok csak hagyományos – misszionárius – pózban közösülhetnek.

Nevada állam törvényhozóinak tilos hímvesszőt formázó vagy utánzó ruházatban részt venni hivatalos értekezleten. Ebben az államban kötelező a gumi óvszer használata, házaspároknak is.

A kaliforniai Ventura megyében élő kutyáknak és macskáknak tilos írásos engedély nélkül közösülni.

Texas állam területén a disznóknak tilos a városi repülőtereken közösülni. Ugyanitt megengedett a baromfiakkal való közösülés is. A törvény szerint a csirkéket előre-hátra húzogatni tilos, a mozgást az akcióban résztvevő másik félnek kell végeznie.

A Texas állambeli Dallas megye területén tilos a hölgyeknek 30,48 cm-nél hosszabb szexuális masszírozót tartani a munkahelyükön.

West Virginiában tiltja a törvény a nemi együttlétet a 18,14 kg-nál nagyobb súlyú állatokkal.via gondola.hu