A Hét Hülyéje: A srác, aki egy McDonald’s rendelést varratott a karjára Téma: Érdekességek

Ez a 18 éves, Lørenskogban élő srác sose fogja elfelejteni, hogy mit evett hétfőn a szemétgyárban, ugyanis örökre a karjára varratta a legutóbbi mekis rendelését.

Néhány haverja megakarta büntetni Stian Ytterdahlt (így hívják a srácot), amiért ‘túl aktív volt a hölgyekkel’, ezért választania kellett: vagy egy Barbiet kap a s*ggére, vagy a rendelést a karjára. Stian az utóbbit választotta:

“Most élő hirdetőtábla lettem – mondta el a helyi újságnak, a Romereskes Bladnak – De szerintem ez csak egy jó poén. Talán nem lesz ennyire vicces, amikor 50 vagy 60 éves leszek, de ez az én döntésem.”

A helyi tetkószalonban, a Sabelink Tattoo-ban készült a mű, ahol a tetoválók megkérdezték Stiant, hogy felvarrhatják e az ő mekis számlájukat is a másik karjára, természetesen ingyen. A megkérdőjelezhető értelmi képességekkel bíró Stian ebbe bele is ment, és jövő hétfőre beszélték meg a következő alkalmat – az a gyanúnk, hogy a másik tetkóról készülő fotók már nem fogják bejárni az internetet.

A norvég Meki leszögezte, hogy a tetoválás nem reklámfogás, és szörnyűnek is tartják. “Mindenképpen nagyon lojális vásárlóról van szó.” – mondta szűkszavúan a szóvivő.