A magyar pornómilliárdos kétezer négyzetméteres villájában bolyong Andy Vajna és fiatal felesége Téma: Érdekességek

Andy az ismert pornókirálytól, a Napi Gazdaság szerint 118 milliárd forintos vagyonával hazánk harmadik leggazdagabb emberétől, Gattyán Györgytől bérli neje és önmaga számára a szerelmi fészket, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szerény kis otthon lenne… Vajnáék tudniillik egy többemeletes, körülbelül 2000 (!) négyzetméteres budai villában élik mindennapjaikat.

A kőművesből lett milliárdos Gattyán a világ legnagyobb szexchatoldalának, a LiveJasmine.comnak  a kitalálója és tulajdonosa, rendelkezik még egy jósoldallal is, ami a szexoldal mintájára működik (azaz bárki regisztrálhat, kap egy “ablakot”, és a balekoktól lefejt pénzből lead egy keveset a rendszert működtető Györgyéknek) és nemrég nyitotta meg Bacio di Stile nevű luxusáruházát az Opera mellett.

 

Tamás Eszter ingatlanszakértő szerint havonta legalább 2-4 millió forint lehet egy ekkora palota havi bérleti díja.

– Ilyen értékű és méretű ingatlan ritkán kerül ingatlanirodához, de figyelembe véve, hogy elit helyen helyezkedik el, illetve hogy kb. 2000 négyzetméter alapterületről van szó, még rosszabb állapotban is azt mondanám, hogy alsó hangon 2-4 millió forint körül mozoghat a kiadási díja. Ezt azonban jó néhány extrával lehet megspékelni, így még magasabbra kúszhat az ára.

 

 

A Cink tudomása szerint a Daubner cukrászdától nem messze, a Szeréna út és a Palatinus utca sarkánál található az a villa, ahol jelenleg Andy Vajna filmügyi biztos lakik. Szerintük a pornóguru pár éve Gyárfás Tamástól vehette azt a két hatalmas, egymás mellett álló, Szeréna úti villát, amelyek egyikét most a Vajna-házaspár bérli.