A Nap Híre: Berki ‘Sikkasztó’ Krisztián Brad Pitt-szerűre akarja gyalultatni a lófejét Téma: Érdekességek

Legalább négy műtét várhat Berki Krisztiánra, akiből fúróval és botoxszal próbálnak meg Brad Pittet faragni. A Bors hozzájutott ahhoz a képhez, amelyen már a tökéletesített üzletember látható.

A hülye nevű csaja, Paméla egy egész sor plasztikai műtéttel ajándékozta meg a sikkasztásért jogerősen elítélt badibulidert, hogy megszabadulva tökéletlenségeitől, megújult külsővel folytassa eddig sem unalmas életét. Krisztián homlokából fúrással faragnánk le, de kisebbre és karakteresebbre szabnánk az orrát és az állcsúcsát is. Az ajkát fel kellene picit tölteni, és az arcát is, hogy kicsit sármosabbak legyenek a vonásai. Ehhez jöhetne még a hajbeültetés – nyilatkozta a Borsnak dr. Kárász Tamás plasztikai sebész.

– A hajához legalább két beavatkozásra lesz szükség, és ahogy most látom, az arckorrekciós műtétek elvégzéséhez még két alkalom szükséges – magyarázta az orvos, aki hozzátette: egyszerre ennyi be-avatkozás nem jellemző ma Magyarországon, de csupán egy orr- és arc-plasztikával már nagyon sokat alakítható az ügyfél karaktere.

A külsejére rendkívül kényes sikkasztó nem volt igazán elragadtatva.

– Méltányolom a doktor úr munkáját, de amit a fotón látok, az nekem túl tökéletes. Biztos sok lány odavan Brad Pittért, de én szeretnék egy sokkal férfiasabb, igazi tesztoszteronbombaként tovább élni. Természetesen elmegyek hozzá, és hiszem, hogy megegyezünk a műtétről – fogta rövidre Berki.