Az UTOLSÓ buli: A partyretardok és a Flyerz közösen siratják a Hajógyárit és Vizót a Facebookon Téma: Érdekességek

Ezt nem hiszed el! Lesz egy utolsó nagy buli a Hajógyári drogközpontban – alap, hogy elmész, addig meg olvasgasd a sok retardált kommentjeit, meg hogy a Vizó tulajdonában lévő Flyerz Magazin hogy próbálja mosni a főnököt. A FB eventet ITT találod, a legjobb kommenteket a hajtás után (köszönjük a Cinknek a válogatást)!

Hajógyári Sziget – Az UTOLSÓ buli

Végleg búcsúznak a legendás klubok!

Bed Beach – STUDIO – Dokk Club – Coronita – Dokk Beach – Patron – Pink – Coro Cafe – Sláger Terasz – Mokka Cukka – Events Hall – Dokkoló – Sláger Palota – Cafe Puerto – Puerto Lounge!

Megszűnik Magyarország legnagyobb partiközpontja!

✔17 év, 10 ezer party, 18 millió vendég
✔Számtalan élmény, számtalan szerelem!

Az Álmok Szigete február 15-én éjszaka illetve 16-án a nappali after után végleg bezár. Hazánk legnagyobb szórakoztató központja megszűnik. Több tízezer szerelem, barátság jött itt létre a 17 év alatt. Élmények, emlékek, amit senki nem vehet el. Azóta van, akinek gyerekei születtek már, van aki más úton jár. De egy biztos, az Álmok Szigetét senki sem felejti el.

Egyértelműen a média tehet mindenről:
A legszomorúbb, hogy minden VALÓS ok nélkül szűnik meg, kizárólag a konkurens rosszindulatból és a média szenzációhajszolásából elindított hazugságlavina tette lehetetlené, hogy a sziget minden részletét megálmodó, megépítő és mindenki másnál jobban, felelősségteljesebben üzemeltető, kiemelkedően kreatív tulajdonos, Vizoviczki László tovább tudja végezni munkáját. Nélküle pedig nem működhet a sziget, ő volt a lelke.
Mi, akik ott voltunk sok alkalommal, tudjuk, hogy a világ egyik legjobb szórakoztató központját veszítjük el, ahol sokkal nagyobb biztonságban és kulturáltabban bulizhattunk, mint bárhol máshol. Sajnos a Szigettel a partiélet is gyengébb lett Budapesten. (Attól egy percig sem lett gyengébb, hogy Vizó rendőrei a konkurens helyeket addig zaklatták, amíg be nem zártak…) Vége a minden héten több tízezres vidám partiéletnek, ami a fénykorban, 2005-2012. május végéig tartott. Most az utolsó táncra hívunk Mindenkit! Utoljára csendül fel a zene, utoljára szól a dal: “Te meg én az álmok szigetén…”

Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a sok feledhetetlen estét, amihez mi csak az alapokat adtuk. A Sziget Ti voltatok! Búcsúztassuk MÉLTÓKÉPPEN együtt egy hatalmas partival a hazai szórakoztatás fellegvárát! Kezdődjön az utolshow!

És a remek felvezetés után áradnak a kommentek, amiből Szily L. válogatott. Az áradat különlegessége, hogy a helyeket drogtanyaként kritizáló kommenteket majdnem mindenhonnan kimoderálták, de az azokra adott válaszokat benne hagyták :