Bérelhető Bájak, Elhagyott Pendrive és az Ország Rozmárja – A Hét Legérdekesebb Rendőrségi Hírei Téma: Érdekességek

Tegnap délután a nyomozók a pendrive-ját hátrahagyó betörőt, Benedeket fogták el Tiszaújvárosban, aki felnyomta bűntársát, Zoránt is!

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon, mivel 2014. március 1-én az éjszakai órákban ismeretlen elkövető az ajtót befeszítve behatolt egy tiszaújvárosi családi ház melléképületébe, ahonnan italokat és élelmiszereket tulajdonított el.

Az elkövető az udvaron hátrahagyott egy pendrive-ot, így a rajta tárolt adatokból kiindulva a rendőrök a bejelentéstől számított hat órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves B. Benedek helyi lakost.

A járőrök a feltételezett elkövetőt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, aki kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte és megnevezte bűntársát R. Zorán 19 éves tiszaújvárosi lakost is, akit a rendőrök szintén elfogtak és eljárás alá vontak.

Ma pedig rendkívül lehangoló győri baszobákkal indított nagy kedvencünk, a police.hu:

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a napokban azonosították be és fogták el azt a férfit, aki 2013. nyarától prostitúciós tevékenység céljából adta bérbe győri lakását.

A rendőrök a lakásban házkutatást tartottak. A helységek átvizsgálásakor megállapították, hogy ott lévő nők internetes társkereső oldalakon hírdették magukat és pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtottak.

A nyomozók a bérleményben tartózkodókat előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

A Győri Rendőrkapitányság K. Zoltán Győző 60 éves győri lakos ellen prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

És a z összeállítás végére egy kisszínes – Az ország Rozmárját biztosították a zsaruk Fonyódon, de a Berki megjelenéséről nincs szó.

Fonyódon 2014. március 1-jén tartották az idei év első olyan rendezvényét, ahol már a víz is szerepet játszott a programok között. Az „ország rozmárja”-ként ismert ifj. Schirilla György ezúttal is bátran merészkedett a 4 fokos vízbe, ahol akárcsak nyáron úszkált, lubickolt és gimnasztikázott. A pár percig tartó mutatványt a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság egyenruhásai felügyelték, valamint egy kajakos is kísérte az úszót. A tavasz elkezdődött, azonban a strandszezonra még pár hónapot várni kell.