FÚJ! Demi Moore új pasijának egy gyöngy van a fütyijében! Téma: Érdekességek

Demi még mindig tud élni; bikiniben szaladgál és egy 30 éves ausztrál pasival jár, aki nem mellesleg egy gyöngyhalász. A fiatal fickó, Will Hanigan olyannyira oda van a gyöngyökért, hogy úgy döntött, a kukiját is feldíszíti eggyel.

 

A Művésznő kb. egy hónappal ezelőtt találkozott a gyöngyf*szú sráccal, egy 3 napos Kundalini Yoga oktató “táborban”, ahol nagyon egymásra kattantak. Igaz, Deminek nem ő az első fiatal pasija, de szerintünk most egy ideig biztos Will mellett marad, hiszen egy gyöngy ékesíti a fütykösét!

A színésznő így nyilatkozott egy amerikai lapnak: “A gyöngy még késő tinédzser korában került a péniszébe. Ez a gyöngyhalászoknál amolyan hagyomány , és ő mindig viccet űz ebből Ausztráliában. Folyton azzal dicsekszik, hogy extra élvezetet tud így nyújtani a hálószobában”

Annak ellenére, hogy az urológusok mind azt tanácsolják Willnek, hogy a legjobb lenne eltávolítani a cuccot a kukijából, de annyi pozitív visszajelzést kapott eddigi szexpartnereitől, hogy nem szeretne tőle megválni.