Még jó: Magyar lány nyerte a ‘Világ legszexibb teste’ címet Szöulban Téma: Érdekességek

“A Bors fél évvel ezelőtt mutatta be Ács Beát, aki nem is olyan rég még rendre Jodie Fosterrel ebédelhetett. Mára azonban Bea már elköltözött Hollywoodból és saját kezébe vette a sorsát. Az elmúlt négy hétben Szöulban építgette karrierjét, ahová egyedüli magyar résztvevőként ő utazhatott a Miss Asia Pacific szépségverseny döntőjére.” – via BORS

Más országok versenyzői komoly felkészítésen estek át, mielőtt kiutaztak Ko­reába, én az utazás előtt három nappal tudtam meg, hogy jelenésem lesz. Éppen csak a nemzeti viseletemet tudtam magamnak ennyi idő alatt beszerezni – mondta a Borsnak Bea.

– Kint három héten át mindennap hajnalban keltettek minket, interjúk, közös programok, külön versenyek voltak, és sokat utaztunk is. A sminkemet, a hajamat mindvégig magamnak készítettem, sőt, egyedüliként egy angol nyelvű bemutatkozóval is készültem a külön versenyre, amelyen mindenki megmutathatta, miben tehetséges. Én zongoráztam – magyarázta.

A külön versenyek során azonban a magyar lánynak is termett babér: a szervezők a legügyesebb táncost, énekest, a tehetséget, az arcot és a testet is díjazták. Az utóbbi kategó­riában pedig Bea lett a királynő.