Mi drukkolunk: Sebestyén Balázsnak börtönbe kell vonulnia! Téma: Érdekességek

Legalábbis ezt ordítja lelkesen a mai Blikk, állítólag a felelőtlen vezetési stílusa miatt kell majd négy napra a hűvösre mennie a népszerű(?) showmannek (aki egyébként még mindig időről-időre előveszi egykori VivaTV-s kollégája, az azóta Floridába költözött VV Olivér több mint 10 éves poénjait). Sajnos Vadon Jani a böribe nem kísérheti el és a büntetést az utolsó pillanatig ki lehet fizetni, szóval szinte kizárt, hogy Balázs összefusson pár régi haverral a Balázs Showból :-(

 

A tévés májusban az I. kerületben lépte túl a megengedett sebességet, amiért le is meszelték. Ebből azonban nem tanult, és a gázpedált egy hónappal később is tövig nyomta, akkor megint készült róla egy „sztárfotó”. Mindkét esetben tízezer forintos helyszíni bírsággal megúszhatta volna, de mivel nem fizetett, s a bírósággal sem vette fel a kapcsolatot, a napokban elzárásra változtatták büntetését.

 

– A bíróság minden érintett szervnek, így nekünk is elküldte az ítéletet, amely szerint a húszezer forintos bírságot napi ötezer forintjával kell leülnie Sebestyén úrnak. Ez annyit jelent, hogy négy teljes napig a rácsok mögött kell élnie – árulta el a lapnak a rendészeti forrása, akitől azt is megtudták, hogy a végzést már kikézbesítették.

 

Balázsnak a baracskai börtönbe kell majd bevonulnia. Hogy mikor? Azt majd a behívójából fogja megtudni, amit hamarosan postára adnak az illetékesek. Arra azonban még mindig van lehetősége a műsorvezetőnek, hogy megússza a börtön­életet, hiszen az ilyen esetekben az utolsó pillanatig be lehet fizetni a büntetést. Elképzelhető azonban, hogy Balázs szándékosan nem fizette be a bírságokat, és valóban meg szeretné tapasztalni, hogy milyen a rácsok mögött. Ez utóbbira, igaz, viccesen, de tett is utalást korábban a Morning Show műsorában.

 

De ki viccelődik majd a végén?