Pedig azt hitted, már vége: Voksán Virág bepereli a szexmániás úszónőt Téma: Érdekességek

via Borsonline – A kacsaszájú lemezlovarnő magára ismert az Én, a szexmániás című könyv szereplői között. A kötet erősen sejteti, hogy Voksán a Sztárok a fejükre estek című, Afrikában forgatott gagyi realityben szexelt egy kajakossal – Virág a szexet cáfolja, s perre megy.

 

Egy eddig nem idézett fejezetben Szepesi volt kajakos szerelméről ír, illetve arról, a férfi mit mesélt neki. Íme az idézet a könyvből:

A popdívát (a szexmániás úszónő itt valószínűleg Sári Évire gondol -a szerk.) később lecserélte egy válogatott sportolónőre. De a kalandjait, a hódításait ez sem befolyásolta. Ott volt például az a külföldi forgatás. Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt.

Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk…), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is.

…Ezt mesélte nekem a kajakos. A plasztikcicával való élményről már visszafogottabban beszélt. Én meg hallgattam, s arra gondoltam, hány és hány nő kerül még a hatása alá, tévéműsorban, egy baráttól kölcsönkért lakásban, vagy egy félreeső kapualjban. Úgysem tud leállni” – írta a sportolónő a botránykönyvben.

Ahogy a Bors, mi is rögtön rájöttünk, hogy Kucsera Gáborról lehet szó, ám a kacsacsőrű playmate cáfolja, hogy kúrtak volna Afrikában és be is pereli a szexmániás úszónőt.

– Velem nem volt semmi. Még ha akartuk volna sem lehetett volna, mert 24 órában be voltunk mikrofonozva és kamerázva. De a műsor nagyon össze akart minket boronálni, arra emlékszem. A másik esetről (a műsorvezető kalandjáról – a szerk.) nem tudok érdemben nyilatkozni, mert én a reality show-ban nem voltam bent a végéig, tehát, hogy mi történt, miután én kiestem, azt talán azok tudhatják, akik benn maradtak. Én már nem lepődöm meg semmin, mindenki mindenből megpróbál pénzt csinálni. Felveszem a kapcsolatot egy ügyvéddel a magánszférám megsértése miatt, perelek.