Sötétben minden kínai egyforma: Tévedésből a násznaggyal feküdt le a menyasszony Téma: Érdekességek

Az újdonsült kínai ara rossz szobába ment be, ráadásul sötét is volt, így a násznaggyal hálta el a nászéjszakát. Másnap észrevette, hibázott, és nemi erőszakért beperelte a férfit. via BORS

Augusztus végén egy kínai menyasszony tévedésből a násznaggyal feküdt le a nászéjszakáján – írja a Global Times. Az asszony miután rájött a bakira, nemi erőszakért beperelte a férfit, de a bíróság most kimondta, a férfi nem bűnös.

Ruant, a násznagyot a pár ugyanabban a házban szállásolt el, ahol az ifjú pár is szobát kapott. Huang a fárasztó esküvő után állítólag benyitott a Ruan szobájába és elkezdte simogatni a férfi, de mivel sötét volt, nem vette észre, hogy nem férjének kedveskedik, így nem is hagyta abba.

Reggel mikor kinyitotta a szemét, ráeszmélt, hogy a násznaggyal szexelt és kirohant a szobából azt üvöltözve, hogy megerőszakolták. A menyasszony és vőlegény családja először úgy döntött, kárpótlást kérnek Ruantól, a fájdalomdíj mértékét pedig 3268 dollárban – 733 ezer forintban – állapították meg.

A násznagy szerint ő nem volt bűnös ebben a sztoriban, és mivel ennyi pénzt életében nem látott, azt mondta, nem hajlandó fizetni. A pár ekkor vitte bíróságra az ügyet. Az ítélet viszont nem nekik kedvezett, hiszen a kárpótlást és a nemi erőszak vádját sem találta igazoltnak a bíróság.