Szép volt, fakabátok: Egy meztelen, betépett faszi 30 percig randalírozott a Bazilikánál , mire a zsaruk kiértek Téma: Érdekességek

A story dióhéjban: az ember meztelenül rohangált felalá a Szent István (Bazilika) Téren, valami nagyon komoly cucc hatása alatt. Egyik étteremből egy poharat dobott el, a másik étteremből egy pokrócot lopott, elszaladt az Október 6 – Zrínyi sarkára, ott jó ideig ijesztegette az embereket.
Ott már az egyik feszültebb hajléktalantól akit basztatott kapott pár pofont, majd a Zrínyiben egy étterem teraszára beszaladt, felborított pár asztalt, kiküldték, de visszament mindig, ott az egyik idegesebb ismerős arc hozzávágott egy széket, meg egy poharat, pár pofon kíséretében, erre pár méterrel nagynehezen odébb állt.
Megérkezett a rendőrség, a többi a videóban:

A legszebb az egészben hogy 5 perc volt mire kezelőt kapcsolt a 112 majd a rendőrök több mint 30 perc után érkeztek ki,úgy hogy legalább 5 ember hívta őket, ezalatt végig randalírozott. Lehetett volna sokkal durvább story is, szerencse hogy viszonylag jámbor hülye volt.