SzuperKonyha: Főzzünk szarvaspéniszlevest!! Téma: Érdekességek

Lássuk, mire van szükségünk ehhez a különleges csemegéhez:

Szarvasf*szleves

清炖鹿冲 | 4-6 fő részére

Hozzávalók:
2 szarvasf*sz
5 újhagyma
56 gramm gyömbér
1 filézett csirke
1½ evőkanál zöldtea
5 evőkanál Shaoxing bor
½ evőkanál bors
2 evőkanál FARKASBOGYÓ ami a világon a második legtöbb C vitamint tartalmazó gyümölcs!)

ELKÉSZÍTÉS:

Szabadítsd meg a péniszeket a bőrtől és a heréktől, majd áztasd fél órát hideg vízben.

Az újhagymát nyomkodd gyengéden szét, a gyömbért felezd le, rakd félre az egyik felét, a másikat szedd 3 részre.

Tegyél fel vizet, majd mikor felforrt, pár percre tedd be a csirkét a vízbe, majd szedd ki és szedd részekre.

Ezután a péniszekkel kell szórakozni kicsit:  adj a vízhez egy rész gyömbért és egy rész bort, forrald fel, tedd bele a szarvasf*szokat, pár percig forrald, majd tedd át hideg vízbe, cseréld ki a vizet, ezt ismételd meg  háromszor egymás után.

Ezután negyedeld fel a péniszeket (próbáld meg eltávolítani a húgycsövet), b*szd bele mindet egy lábosba, vizet rá, forrald fel, szórj rá mindent, ami maradt takard le félig és nagyon alacsony hőfokokon főzd 6 órán keresztül.

amikor már majdnem kész van, öntsd le a farkasbogyókat forró vízzel és hagyd állni. A levesből szedd ki a péniszeket, szűrd le a levet, majd tálald együtt a farkasbogyóval együtt, a csirkét meg elrakhatod, ha később megennéd.