Tehetetlen Pojácák: Még hány embernek kell meghalnia kínai pancsdrogoktól, hogy a zsaruk végre átálljanak a füvező gimisekről az igazi bűnözőkre? Téma: Érdekességek

“Este kilenc óra körül a Blaha Lujza téren megpróbáltak újraéleszteni egy embert. A dolog érdekessége, hogy rendőrök elől menekült a férfi” – írta az Index egyik olvasója.

A mentők elmondták, hogy a férfit sajnos nem tudták újraéleszteni, de ennél többet nem árultak el. A HVG viszont megtudta, hogy F. Tamás halálát a ‘Zene’ és ‘Zsuzsi’ nevű drogok keveréke okozta, amiket (és amikhez hasonló szereket) egyébként te is bármikor megrendelhetsz az interneten (vagy a Facebookon), hiszen a rendőrök nem ezzel, hanem a füvező gimnazistákkal vannak elfoglalva. (F. Tamás – a HVG szerint – 4 éve élt hasonló szerekkel.)

 

UPDATE: A Tv2 Híradójában egy doki elmondta, hogy napi 4-5(!) olyan eset van, amikor valami újfajta cucctól (amit ugye bárki szabadon rendelhet a neten, hiszen a fatökű, korrupt, dilettáns, autósokat sunyin büntetgető rendőrség totálisan tehetetlen az ügyben) őrjöngő fiatalokat kell kezelniük, akik amikor magukhoz térnek, nem is emlékeznek semmire.

A rendőrség az Indexszel közölte, hogy 20 óra 20 perckor állampolgárok kértek segítséget a rendőrségtől, mert a férfi a Blaha Lujza téren félmeztelenül őrjöngött, és rátámadt a saját apjára.

“A rendőrök a szemmel láthatóan bódult állapotban lévő fiatalembert megfékezték, majd mentőt hívtak hozzá. A férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére 21 óra 15 perckor meghalt” – áll a közleményükben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

Rendőrségi forrásból a hvg.hu úgy tudja, F. Tamásnak találkozója volt édesapjával. Nem sokkal azt követően, hogy a férfi a térre ért, megjelent a fia, félmeztelenül és őrjöngve. Amikor a fiatalember elvesztette az eszméletét, apja szájon át próbálta lélegeztetni, míg a kiérkező rendőrök mentőt hívtak és annak kiérkezéséig mellkasi kompressziót alkalmaztak.

Az Index olvasója, aki szemtanúja volt az újraélesztési kísérletnek azt írta: “Az első mentőautó megérkezését követően hamarosan, kb. 10 percen belül érkezett még egy mentőautó. Az már komolyabb felszereléssel jött, egy készülék végezte a szívmasszázst. Infúziót és különböző injekciókat kapott a klinikai halál állapotában lévő ember. A földön monitor volt, azon lehetett látni, hogy nincs pulzusa.”