Tele Van: Berki ‘Vasaltheréjű Sikkasztó’ Krisztián több százmilliós vagyonnal hencegett Téma: Érdekességek

Több száz milliós a vagyona, az adóhatóságtól azonban cseppet sem fél Berki Krisztián. A vállalkozó a Frizbiben közölte: az élethez elsősorban pénz kell, minden más csak utána következik. via Bors

Fun Fact: Berki (egyelőre csak polgári perben) elítélt sikkasztó, aki 40 millával rövidítette meg a megbízóját. Erről érthetetlen módon csak és kizárólag a FourFourTwo magazin számolt be).

Büszkén kérkedett Berki Krisztián a Frizbi felvételén. Az Édes élet sztárja nem jött zavarba attól, hogy Hajdú Péter a zsebében turkált, rögtönzött leltárt készített a javairól. Így derült ki, hogy csak óráinak árából évekig megélne egy átlagos magyar család.

Berki a Frizbiben is egy méregdrága ketyegőben jelent meg

– Két órám van, ami tízmillió feletti, a többi az alatti – magyarázta a vállalkozó, majd a műsorvezető kérdésére hozzátette: átlagosan hatmilliósak. Mindent összegezve ketyegőkre ötvenmilliót vert el, igaz, a készlet folyamatosan cserélődik. Csakúgy, mint az autók.

– A legdrágább egy hatvanmilliós volt, de most is van több autóm. Jelenleg csak pár száz milliós a vagyonom – készített gyors számvetést az izomember.

Berki azt sem titkolta, szerinte az élethez a pénz a legfontosabb, ezt követi az ismertség és a karrier, a sor végén a nők kullognak. Az egyetlen kivétel Pamela: élete legnagyobb sikerének tartja, hogy ő kitart mellette, hisz neki, sőt, gyermekkel is megajándékozta. A Bors kérdésére azt mondta, bátran áll bármilyen pénzügyi vizsgálat elébe.

– Ha tartanék az adóhatóságtól, akkor nem élnék ebben az országban – közölte Berki.