WTF: Drognagyi, szabadon engedett veszélyes dílerek, füvező tinik és már megint kábítószergyanús anyag!! Téma: Érdekességek

1, A droglaborosok, akik már szabadlábon is vannak

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak huzamosabb ideje különböző Kínából rendelt mérgekből kotyvasztottak ún. új pszichoaktív anyagokat, majd ezekkel kereskedtek. Ezek azok a szarok, amiknek nevük sincs, sokkal durvábban gyilkolnak és sokkal komolyabb függőséget okoznak, mint az eddig ismert szerek (egy több mint 15 éve masszívan heroinozó emberről lazán lefaragnak pár hónap alatt 20-25 kilót), viszont nem sértik a gyógyszermaffia érdekeit, ezért a törvényi besorolásuk is jóval enyhébb, mint a pl. a rák és a sclerosis multiplex gyógyítására használt cannabisé. Hát így.

“A TEK az NNI felkérésére az elkövetőket csomagátadás közben fogta el, Sz. Dániel gépjárművének átvizsgálása során a nyomozók 1,5 kg mennyiségű új pszichoaktív anyagot találtak.

A férfi lakóhelyén megtartott házkutatáskor egy pöpec droglabort, keverő- és aprítógépeket, mérlegeket, 4,5 millió forint készpénzt, valamint további 100 gramm drogot foglaltak le a rendőrök.

A slusszpoén: a Tv2 híradója szerint a fickókat, akiknél annyi cucc volt, amivel kilehetne irtani mondjuk Szegedet, szinte rögtön kiengedték és szabadlábon védekezhetnek.

2, A Drognagyi

3, Két csomag, amit hárman dobtak el

Persze ha nem Kínából rendelt méreggel gyilkolják a fiatalokat, hanem vadkenderrel bindzsóznak, (ami magától is megterem, és a civilizáltabb országokban – pl Románia, Csehország, Hollandia – már nem is büntetik a tartását), na, akkor a zsaruk még akkor is le akarnak ültetni, ha csak a közelében voltál egy 1,5 kilós csomagnak. Legalábbis most ez történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 10-én a rendőrök intézkedés alá vontak hét személyt a Budapest IX., Külső Mester utcában. Igazoltatásukkor Cs. Pál, M. István és K. Zoltán a náluk lévő hátizsákot és barna papírtasakot eldobták (tehát hárman dobtak el két tárgyat, valószínűleg az egyik felvette, és újra eldobta). A csomagban körülbelül másfél kilogramm kábítószergyanús anyag (ezek tényleg azt hiszik, hogy ha így hívják, akkor majd valaki megijed tőle?) és készpénz volt. A helyszínen az autók átvizsgálásának alkalmával további kábítószergyanús anyagot találtak a járőrök.

A társaság tagjait előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök négy főt őrizetbe vettek. Az ügyben a további eljárást a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezték M. István, K. Zoltán és Cs. Pál előzetes letartóztatását, kíváncsian várjuk, hogy ők is szabadlábon védekezhetnek majd?

4, Veszélyes füvező tinik Esztergomban

De nyugi, ezen a hétvégén is nyugodtan aludhatsz, a rend éber őreinek maradt ideje füvező tiniket csesztetni, szerencsésen lekapcsoltak két esztergomi fűbűnözőt, ki tudja milyen következményekkel járt volna, ha nincsenek épp akkor és épp ott, és nincs ilyen lélekjelenlétük!