Kedvcsináló: A legnyomibb buliajánlók és a legbénább DJ önszopások gyűjtőhelye Téma: Érdekességek

Te is szétröhögöd magad a kínosan önfényező buli és DJ ajánlóktól? Na, mostantól nem kell őket keresgélned, ha röhögni akarsz, a Kedvcsináló tumblr szerkesztői megteszik helyetted, érdemes bekövetni!

Ez a Justice amúgy.

 

Ilyeneket:

 

kimért, elegánsan adagolt formáció

“Magyarország legelegánsabb electro-pop duója, a Thomas Mark a Holdudvarban!

A Papp Tamás Kollektíva alapító, dj és producer, illetve Linczényi Márk, az egyik legkarakterisztikusabb magyar popzenekar, a Kolin vezetője alkotta páros dj szettje a Margit-szigetről jelentkezik, hogy nu disco, electro és house zenékkel töltse meg élettel a Holdudvart.

Egy ilyen kimért, elegánsan adagolt formáció nem hiányozhat tehát a nyári rezidenciádról! Ahogy te sem!”

-2014

 

Pick Nic ergo Rgonomix

“„Das Lied schläft in der Maschine!” – avagy a pOptimal visszavág. A Vittulában perzse, hol máshol?
Remete Péter újfent szintikkel mártírkodik. Ni, csak, feltűnik a Vicsek, s a régi formáját hozza. Popec Úr meg szerényen és kimérten, ám annál férfiasabban táncoltat. Eközben Kellner Blamázs meg az eltűnt retikül nyomába ered. Amennyiben nem leli, beéri a lemezeivel is.

Egyszóval folytatódik a fesztelen szintipunk-electro-acid-disco-coldwave misszió, ahogy azt szoktuk.
Lemezlovasaink továbbra is jóvágásúak, s kellően divatosak:

Pick Nic ergo Rgonomix
Tzar Bizarre
Popdavec
és Zefyr”

– 2014

valós kapcsolatot tartanak a tánctérrel

“Az Urban Unit egy olyan dj csapat, melynek tagjai aktívan alkotó, saját stílusvilágaikon belül élő megjelenésekkel rendelkező producerek.

CLAIRVO, KID PANEL és COARSE hármasában a legerősebb közös nevező, hogy valós kapcsolatot tartanak a tánctérrel: azokat az underground zenei stílusokat, amire egy nagyvárosi klub parkettjére látogató közönségnek szüksége van, ez a dj csapat nem csak hogy játsza, hanem a nemzetközi független kiadókon megjelent számaikon és remixeiken keresztül, aktívan alakítja is.”

-2014

az újabban producerként Alive-á avanzsálódott Stayfly trónbitorló Jumpksi

“Budapest új kulturális és modern tánczenei epicentrumának nyitó rendezvényét üdvözölhetjük április 18-án! A PRLMNT (ejtsd: parlament) a kortárs színpadi előadásoktól, a modern tánczenei rendezvényeken át, egészen a művészeti kiállításokig – a Magyarországon egyedülálló, prémium kategóriás VOID-Acoustics hangrendszerrel és egyedi látványelemekkel – várja jövendőbeli vendégeit. A PRLMNT és pompás előadóterme első alkalommal az Infinity Ink és magyar kompániájának társaságában mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Az Infinity Ink (magyarul „Az örökkévalóság tintája”) név mögött sejthetünk nagy filozofikus tartalmakat, de egyszerűen csak az angol-olasz DJ és producer páros jó humorának köszönhető szójátékról van szó. Azonban a sors úgy látszik, mégiscsak örök tintával jegyezte fel alkotásaikat: a párkapcsolatok bonyolultságáról szóló Gamest és az ars poeticának is beillő Infinityt, amelyekkel 2012-ben beírták magukat az elektronikus zenei nagykönybe. Exkluzív live actjüket az újabban producerként Alive-á avanzsálódott Stayfly trónbitorló Jumpksi, mellette pedig Poli, Roocha és Ramin Sayyah kíséri majd.”

-2014

Csinike

“♥︎ PUT YOUR RED LIPSTICK ON! ♥︎

Majus 8-an csütörtökön újra a BOB-ban buliznak a legszebbek, hiszen megrendezésre kerül az elmúlt hetek nagy sikerének köszönhetően az ötödik BULIKA, a szupermodellek bulija.

A gyönyörű hölgyek és a szíveket megdobogtató sármos fiúk egyedülálló kivételezésben részesülnek majd, hiszen többek között saját modellasztalt és kifogyhatatlan italkészletet biztosítunk Nekik, a felhőtlen és felszabadult szórakozás érdekében.

Ha Te is szeretnél Magyarország legszebb hölgyeivel együtt szórakozni, vár rád a BULIKA @ BOB!

A bulisorozat minden második héten csütörtökön kerül megrendezésre a belváros szívében, a Bacardi Original Bar-ban.

Line Up:

DJ KISSINGER,

2manybenjamins

Dress code: Csinike

Ingyenes belépés!

Magassarkúkat nem messzire dobni, találkozunk május 8-án!”

-2014