Ödön és Aranka a pácban: A zsaruk lekapcsolták a Hello Kittys drogkereskedő bandát Téma: Érdekességek

És ezúttal a dílerek nem sétáltak ki a rendőrségről másfél óra elteltével, ahogy az ilyen esetben történni szokott (kivéve persze, ha növényi anyagmaradvány van egy gimnazistánál). Péntek délután fogták el a rendőrök a gyilkos bányatóval rendelkező Apc település közelében azt a három férfit, akik a gyanú szerint kábítószer-kereskedelemmel foglalkoznak. via Blikk

A rajtaütés után kábítószer-kereső kutya segítségével tartottak házkutatást az egyenruhások, akik amfetamin tartalmú fehér port és új pszichoaktív szert, a kábítószer-kereskedelemhez használt eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket is találtak a lakásokban.

Lefoglaltak továbbá két luxusautót, nagy értékű műszaki cikkeket is.

B. Ödön 22 éves apci lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hatvani Rendőrkapitányság.

Társai, F. István 28, D. Aranka 55 és J. Enikő 22 éves apci lakosok, valamint L. Zoltán 21 éves pásztói lakos ellen szintén kábítószer-kereskedelem bűntette, K. Attila 39 éves jászberényi lakos ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

F. István, K. Attila és L. Zoltán bűnügyi őrizetbe vételéről is határozott a nyomozó hatóság, és egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését.