SzuperMarketing: A Players Room DORKO partyvillamosa zargatja Budapestet Téma: Érdekességek

Kicsit meglepődtem, mikor este háromnegyed tízkor, már szinte lefekvéshez készülődvén meghallottam Bárány Attilát teli torokból üvöltözni a hozzá tartozó minősíthetetlen hangzsonglőrködésével (ja, “zenélésével”, bocs). Először azt hittem, valami különlegesen profi hangrendszerrel felszerelt autó próbálja riogatni környezetét, de a zene (és Bárány Atesz) olyan kurva hangos volt, hogy muszáj volt kinéznem az ablakon, mire ezt látom:

(Bocs a szar minőségért, remegő kézzel próbáltam feldolgozni a látványt)

Természetesen rákerestem eme rendhagyó jelenségre:

“Este 21:00-kor indul a DORKO villamos a Szél Kálmán térről!!! Bárány Attilával és Dj Dominiquel” című képből derült ki, hogy ez a Players Room DORKO márkájának promóciója volt (ami egyébként elég jó, mivel nem olyan nagy összeg kibérelni egy szerelvényt, ergo alacsony büdzsé, nagy publicitás), miszerint aki lefotózza a 4-es vonalán közlekedő bulivilit, nyerhet egy pár cipőt. Nos, lábbelire épp nincs szükségem, viszont fel vagyok háborodva, hogy már itthon se lehetek biztonságban Dj Bárány fülsiketítő csujjogatásától.

U.i.: A belépő vajon elővételben 350 Ft, helyszínen 16000 Ft lehetett? Pótbelépődíj befizetése az Akácfa utcában! Nyugdíjasok és diákok előnyben!