Üljünk le egy picikét! -Például az alábbi, mindenfélét hirdető padokra Téma: Érdekességek

District 9 Pad: Csak embereknek; Ezzel a paddal szeretnék megakadályozni, hogy a kis állatkák ne WC-ként használják az ülőhelyeket. Sőt, ha valaki rajtakap egy galambot, hogy épp a padon végzi a dolgát, a képen látható telefonszámon  be is lehet jelenteni azt.  Rohadék madarak, nem igaz, hogy nem tudnak olvasni; Hát rá van írva a padra, hogy csak embereknek…

Mérleg-Pad: Az Amszterdamban található ülőhely természetesen a túlsúlyra szeretné felhívni minden ember figyelmét, hol máshol persze, mint egy buszmegállóban. Itt legalább mindenki megbizonyosodhat róla, hogy valóban dagadt vagy. Viszont elég jó kezdeményezés.

“Kerülj Közelebb” Pad: Ide tényleg nehéz úgy két embernek leülnie, hogy ne csússzanak közvetlen egymás mellé. A pad ötlete egy Cseh likőr gyártó cégé, melynek történetesen ez a szlogene is.

IKEA Otthonos Pad: Igen, ez egy IKEA kampány része az alábbi kanapénak álcázott és rendkívül ízléstelen pad.

Könyvpad: Az Isztambulban található pad háttámláján különböző török költő műveiből olvashatnak ízelítőt a lepihenők. A célja pedig nem más, mint a török költészet népszerűsítése:

Sífelvonó Pad: Természetesen egy utazási iroda igazán hatásos kampányáról van szó.

Vékony pad vékony embereknek: A kitalálói szerint, aki nem tud ráülni, annak le kell adnia pár kilót. Az ötlet egy fogyasztó szereket forgalmazó cég marketingesei fejéből pattant ki, akik valószínűleg még életükben nem láttak emberi segget. De sebaj, fogyjál, és vedd a terméküket.

Rugalmas Pad: Nahát, ez a Németországban található pad is egy fogyasztó kampány része; Ha túlságosan behajlik alattad, akkor bizony fogynod kell.

“Csak annyit használj, amennyire szükséged van”- Ez a pad Denverben található, és a víz spórolásra szeretné felhívni az emberek figyelmét.