A samesz kipakol: Nagyon csúnya pletykák Hajdú Péterről látványos infografikával! Téma: Érdekességek

Dömsödi Gábor “Friderikusz és Hajdú serpája voltam” című botránykönyvében tálal ki Friderikusz Sándorról és Hajdú Péterről (37), egykori kollégái szerelmi életét sem kímélve. Ismerve Hajdú legendásan jó kapcsolatát a bulvársajtóval, valószínűleg a Blikk nem merné leközölni ezeket a szaftos részleteket, de mint tudjuk, Hajdú imád perelni, szóval kíváncsian várjuk, mi lesz az ügy vége. via Blikk

“Nagy büszkeség volt számára, hogy együtt járt Ábel Anitával. De nagyon büszke volt arra is, hogy a Big Brotherből megismerhette a BB Zsanett nevű lányt, és sok cikket írtak róluk. BB Zsanett is ismertebb az idő tájt, mint a mi Péterünk, tehát neki ez jó reklám volt… A legszebb történet Szabó Erikával kapcsolatos. Nagyon szép és kedves lány, akibe az ország összes facér férfija beleszeretett, korábban a Barátok közt Tildájának szerepét játszotta… Éreztem, hogy itt nem nagyon lesz esküvő, amikor Péter arról kezdett panaszkodni, hogy a lány Dabason lakik. – Tudod, hány kilométer Dabas? – kérdezte. Tudtam, és mondtam neki, hogy egy ilyen lányért rollerozva is el kell oda menni, de ő egyre kedvetlenebb lett. Egyszer aztán egy felvétel előtt közölte a hírt: vége! Szakítottak. – Állandóan a könyvtárban ül és olvas – panaszkodott kollégám. – Miről beszélgessek vele, talán könyvekről?” – ecseteli botránykönyvében Dömsödi ifjabb kollégája párkapcsolati igényeit.

“Bálint Antónia szép lány volt, most szép asszony, de fő vonzereje Péter számára a külsején kívül az volt, hogy Antónia Kovács Kristóf (Kovács P. József tévébemondó gyermeke, a Fábry-show és a Showder klub producere) korábbi barátnője. Ez beárazta Péter szemében, és nagyvaddá tette őt. Antónia véleményét védő, harcosan érvelő lány volt. Gyakorlatilag ez lett a Bálint-Hajdú pár veszte is. Pedig olyan szépen alakult minden, már az esküvőre készültek” – emlékszik vissza a kötetben Dömsödi, akit esküvői tanúnak is felkértek. A Blikk úgy tudja, hogy Hajdú szerint ő dobta Toncsit, ellenben az ex-szépségkirálynő máshogy emlékszik:

– Nemrég hallottam, hogy Péter szerint Sarka Kata miatt ő hagyott el engem, ám ennek semmi köze a valósághoz. Hajdú férfiúi hiúságát érezte sértve, amikor nyilvánosságra került, hogy szakítottam vele. Ezután egy ideig hallgatott, majd elkezdett könyörögni, hogy béküljek ki vele. Feleségül kért, azt akarta, szüljek neki gyerekeket. Sőt felajánlotta: legyek a műsorvezetőtársa a közelgő szilveszteri adásban. Miután Hajdú könyve megjelent – bár ott voltam a bemutatón, de nem olvastam el –, felhívott az a közös barátunk, aki végig tanúja volt az eseményeknek, mert Péter őt kérte békítőnek, arra hivatkozva, hogy még szerelmes belém. Ez a fiú nevetve mondta: elolvasta Hajdú verzióját, és másképpen emlékszik Péter a valóságra.

Dömsödi kitért arra is, hogy amikor Hajdú összejött Medgyesi Péter ex-miniszterelnök nevelt lányával, hirtelen befolyásos ember lett a tévénél

A NÉVshowRt nagy lelkesedéssel csinálta az egész stáb. Bár Dömsödi szerint szenvedtek ebben a műsorban, mert Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki nélkül gyorsabban haladtak volna, de nem lehetett megkerülni a személyét. Így jött el 2002 tavasza, és az egyik producer (Tornóczky Anita) nevelőapja lett Magyarország miniszterelnöke. Innentől egy pillanatra sem volt kérdés, hogy tovább marad-e a műsor.

„Pillanatok alatt Hajdú lett az MTV-ben a fontos ember, aki a közhiedelem szerint bármit el tud intézni a miniszterelnöknél. Ez pedig úgy ment, hogy Péter meghallgatta, ki mit szeretne. Fontoskodott egy kicsit, majd beizzította Anitát, aki a nevelőpapa fülébe súgta az óhajt, és az sokszor valóra vált. … Ez aztán azt a látszatot keltette, hogy »Producer Péter« mindent el tud intézni »Miniszterelnök Péternél«. Hajdú kezdte élvezni a sikert, ígért és intézkedett, elemében volt, de egy egyeneset még mindig nem tudott kérdezni műsorvezetőként, hiába szorongatta kezében a papírját, amelyen pedig ott szerepelt minden, amit tudnia kell” – írja kollégájáról a kritikát könyvében Dömsödi, Hajdúról azt állítva, hogy a miniszterelnöki kapcsolatából adódó rövid kegyelmi állapotot 3000 százalékban használta ki.

“Annak lett műsora az MTV-ben, akinek Péter elintézte. Intézett nekem is egy autósműsort, egy kikötése volt, minden második adást Anitának kell vezetnie. … Amikor elkezdtünk együtt dolgozni, Anita be van oltva tévézés ellen. A felvételen nem volt sem laza, sem vagány, csak bizonytalan és ezt flegmasággal palástolta. … Neki kellett egy külön sminkes, aki egyébként a barátnője volt, és egy külön lámpapark a világításához, hogy szép legyen. Mégsem ez jelentette a fő problémát. Anita szétszórt volt, késve érkezett mindig, nem is igazán figyelt a munkára. Sokat rontott, pedig nagyon egyszerű szövegeket írtam neki. Mindig a kutyájára hivatkozott, vagy azért kellett sietnie, mert a kutya otthon volt bezárva, vagy elhozta az ebet, és akkor az verte szét a forgatást. Mindig csengett a telefonja, pont úgy csinált, mintha ő lenne Gina Lollobrigida. Tornóczky kvalitásairól leírja a legendás történetet, amikor a miniszterelnök lánya egy női börtönben készített műsort. Megkérdezte az elítéltet: „Mennyi idős volt a lányod, amikor bevonultál? – Egynapos” – jött a válasz, ezután a miniszterelnök lánya feltette a legendás kérdést: „És ezt így hogy?”