Akit egy ország irigyel: A Nóta Tv-s csajszi, aki felpofozta Győzikét Téma: Érdekességek

Aztamindenit! Zene helyett a pofonok kapták a főszerepet a Nóta TV vasárnap esti, galántai felvételén. Először Bódi Guszti ütötte le a műsor főszerkesztőjét, majd az ország Győzikéje kapott egy (sajnos) nem túl nagy sallert. via Blikk

Ahogy arról a Blikk beszámolt, Bódi Guszti vasárnap este egy technikai hiba miatt kelt ki magából, a közönség előtt káromkodva szitkozódott, majd miután lement a színpadról, megütötte a műsor főszerkesztőjét.

Nem ő volt azonban az egyetlen, aki pofont kapott az este folyamán. A Blikk megtudta, Gáspár Győző arcán is csattant egy ütés.

– Valóban balul sült el a felvétel. Kezdődött Bódi Guszti kirohanásával, amely megalapozta a feszült hangulatot. A stáb rettentően ideges volt, hiszen sajnos a nézők is érzékelhették, hogy nem stimmel valami a háttérben, ez pedig megengedhetetlen. És erre a perpatvarra érkezett meg Győzike. Eleve sokat késett a felvételről, és amikor betoppant, ő is konfliktusba keveredett a rendezővel – mondta a Blikknek egy bennfentes, aki azt is elárulta, Győző addig feszítette a húrt, amíg végül kapott egy sallert a hölgytől.

– Nincs mit tagadnom, valóban kaptam egyet – sóhajtott Győzike. – Guszti viselkedése valószínűleg mindenkit kiborított, és amikor megérkeztem, én kaptam a pofont helyette – fejtette ki véleményét a történtekről a showman. – Tény, hogy a hatalmas jégeső miatt sokat késtünk a felvételről, ott pedig azzal szembesültem, hogy már nem is kell fellépni. Szó szót követett, és végül a rendező asszony, telefonnal a kezében, arcon vágott – emlékezett Győző, aki először zokon vette a támadást, de azt mondja, már tisztázódott a helyzet közte és a csatorna között, amelynek vezetői nem kívántak nyilatkozni.

– Gondolom, kicsit lenyugodtak a kedélyek, és utána felhívott a Nóta TV tulajdonosa, hogy elnézést kérjen. Korábban folyamatosan jártam a rendezvényeikre, jó volt a kapcsolat, nem is akarok velük haragban lenni, úgyhogy természetesen elfogadtam a bocsánatkérést. Betudom annak, hogy csupán az áldozata voltam ennek a félresikerült estének – magyarázta Győzike.