Egészen Elképesztő: Egy csomó díler működik a F@cebookon, ráadásul van amelyik át is b*sz Téma: Érdekességek

Szóval magánszemélyként vannak fent a Fácsén (itt az egyik, itt a másik), és kék szívvel, meg ilyen szarságokkal üzletelnek,nyilván a rendőrségtől teljesen háborítatlanul hiszen nem fűről, hanem valami féllegális kínai zuglaboros szarságról van szó, az meg kit érdekel. Fenti képünkön egyébként a kíméletlen konkurenciaharcba is bepillantást nyerhetsz, a másik csóka is hasonló mérgekben utazik. Amúgy tényleg nem szívbajosak, sőt, teljes lelki nyugalommal posztolnak az ‘ismerőseik’ falára, ha megjött az új áru – őszintén reméljük, hogy Dagatt Zoltán nem került emiatt kellemetlen helyzetbe!

Szóval ezek korrekt gyerekek, tesztelik a történetet.

Sőt! Küldenek KOSTIT is! Meg persze üzenetben elmondják, hogy mire számíts. Igazán korrekt ügyfélkezelésnek tűnik, egészen a legutóbbi poszt alatti kommentekig:

És hogy miért nem tesz semmit a rendőrség? Azt mi sem tudjuk, de valószínűleg a Richter meg a Chinoin gazdaségi súlya az, ami miatt sokkal lelkesebben üldözik a faszkabátok az amúgy gyógyászati célra is alkalmas, több ezer éve velünk élő vadkendert ezek helyett a valóban káros cuccok helyett.