Ehehehe: Andy Vajna eltapossa Farkasházy Teddyt?! Téma: Érdekességek

Andy Vajna tönkreteszi őt és a műfajt is, amit képvisel – motyogja Farkasházy Tivadar. A filmcézár jó hírnév megsértése miatt perelte be a humoristát, akitől kétmillió forintot követel. Teddy mondjuk sose volt vicces (viszont annál fárasztóbb) és rendkívül elkötelezett az MSZP felé, de azért Andy megkönyörülhetett volna rajta. via BORS

Két nem kellő megfontoltsággal megfogalmazott mondatért milliókat követel a filmipari kormánybiztos Teddytől. A Heti Hetes egy korábbi adásában azt találta mondani – nem szó szerint –, hogy Vajna még sosem készített művészfilmet, és nem véletlenül nem megy vissza Amerikába. A producer az elhangzottak után nem küldött helyreigazítási kérelmet, de a jelek szerint rossz néven vette a „beszólást”, mert pert indított Farkasházy ellen, és sem békülni, sem megbocsátani nem hajlandó. A kijelentéséért Teddynek kétmilliót kell majd fizetnie, ha a bíróság igazat ad Vajnának (most nem merjük Dopemant idézni arról, hogy Andy Vajna kivel mit csinálhat).

 

A feljelentés ténye bosszant. A Heti Hetesben ugyanis nem lehet pontosan fogalmazni – kezdi a humorista, aki érezhetően komolyan veszi az ügyet. – Sokszor heten beszélünk egyszerre, századmásodpercnyi időnk van reagálni. Ilyen körülmények között előfordul, hogy az elhangzott mondatot többféleképpen is lehet értelmezni, ahogy ez az esetemben is történt. A jómodor szabályai szerint bocsánatot kértem Andy Vajnától, ő viszont helyreigazítási kérelem nélkül bíróságra vitte az ügyet. Ha nyer, azt a féléves jövedelmem bánja, nem titok, hogy mennyit keresünk a Heti Hetesben. Sőt az sem, hogy emiatt a műsor miatt gyakorlatilag már sehova nem hívnak fellépni. Nem akarom sajnáltatni magam, egyszerűen úgy érzem, ha egy ilyen perben engem elítélnek, azzal a humor műfaját is megölik. Ha polgárjogot nyer, hogy két mondatért kétmillió forintot kell fizetni, nem tudok többé megszólalni.

A Bors megkérdezte Andy Vajnától, hogy nem elégedne-e meg a bocsánatkérés mellett egy helyreigazítással? A producer azonban tartja magát a döntéséhez. – Az, aki nagy nyilvánosság előtt állít valótlant, az vállalja annak következményeit. Nem állok el a pertől – nyilatkozta a producer.

A hajtás után: Minden, amit Teddyék szárszói vécéjéről tudni akartál (és az is, amit nem) és végül még Dopemantől is merünk idézni!