GYÁSZ: Kinyírták a Family Guy legviccesebb karakterét!! :-( Téma: Érdekességek

Szemét Seth McFairlane!!! Most megismerteti velünk azt a kellemetlen érzést, amikor elveszítjük a kedvenc sorozatunkból a kedvenc karakterünket. A tegnap vetített, Life of Brian c. epizódban Stewie visszaakart menni az időben, hogy megmentse a legjobb barátja életét, de sajnos nem tudta összeszedni a gép alkatrészeit, ezért az akció meghiúsult, mi pedig elveszítettük a Griffin család egyetlen nem retardált tagját 🙁

Persze Griffinék nem olyan lesújtottak, mint mi, hanem vettek egy új házikedvencet, aki a Vinny névre hallgat és egyáltalán nem olyan intelligens karakter, mint Brian – bár Steve Callaghan producer szerint emiatt remek párost alkotnak majd Stewievel.

A producer azt is elmondta az E! Magazinnak, hogy a sorozat írói már régóta kitalálták, hogy az egyik fő karaktert lecserélik, és egy ideig gondolkoztak az egyik gyerek eltüntetésén is, de mivel a kutya halála valószerűbbnek és kevésbé traumatikusnak tűnt, ezért kellett szegény Briannek mennie. Ja, és az új karakter majd tök jól feldobja a család dinamikáját, meg minden.. Hát, reméljük. Az új ebet nem más szinkronizálja, mint Paulie bácsi a Sophranosból (lenti képünkön).

RIP, Brian!