Huncut Sztori: Benkő László ledolgozta volna az elmaradt numerákat Téma: Érdekességek

Évekkel ezelőtt a fiammal, a kocsi hátsó részében a hangszerekkel és a kutyánkkal indultunk fellépésre, amikor egy száguldozó sofőr az Erzsébet hídon a busz elé szorított.

Karambol lett belőle, alaposan beütöttem a fejemet, a fiam elájult, a kutya elszaladt, sőt a buszon is többen megsérültek a nagy fékezéstől. Mindenkit elvittek a kórházba, de szerencsére súlyos sérülés nem történt, a cserbenhagyó vétkes sofőr és a kutyánk is előkerült. Már el is felejtettem az incidenst, amikor bírósági idézést kaptam, kártérítést követelt tőlem egy ismeretlen nő. A tárgyalóteremben egy hetvenéves anyóka elmesélte, hogy azon a buszon utazott, aminek nekimentem, ezért miattam maradt el az esküvője. A kérője végleg elállt a házasságtól, és mindezért kizárólag én vagyok a felelős, mert miattam ütötte be a fejét, a seb helyén pedig kihullott a haja, de később a stressztől tovább kopaszodott, és így megcsúnyulva már kiszeretett belőle a kérője.

via a 20 éves Blikk

A mamika kártérítési igénye és annak oka hallatán elfehéredve csak annyit tudtam kinyögni: számolja ki a tisztelt bíróság, hogy egy szexuális aktus mennyibe kerül, és ledolgozom a befuccsolt kérő helyett a numerákat.

Természetbeni ajánlatomra annyira elkezdett röhögni az írnok, hogy a bíró berekesztette a tárgyalást, és soha többé nem kaptam idézést.