Mega Fail: Az elítélt sikkasztó Berki Krisztiánt letiltotta a szabadbattyáni polgármester Téma: Érdekességek

Széchenyi terves lóvéból szerveztek előadást Berki Krisztiánnak Szabadbattyánban a hétvégén, de a helyi polgármester kifogásolta a személyét, ezért megakadályozta a programot. Berki a helyes táplálkozásról beszélt volna. via bors

Körülbelül százhúsz szabadbattyáni lett volna kíváncsi Berki Krisztiánra és életmódtanácsaira, de csalódniuk kellett, a volt Fradi-vezér előadása elmaradt. Az Édes élet szereplőjének személye ugyanis nem felelt meg Szabadbattyán polgármestere, Mátrai Csaba magas elvárásainak. A Bors megkereste a szervezőt, aki meghívta a sportolót a pályázati pénzből tervezett programra, és akinek végül le kellett fújnia az egész programot.

– A polgármester úrtól kaptam egy levelet, melyben jelezte, hogy vannak olyan személyek, akiknek az ilyen típusú megjelenését nem veszi szívesen a faluban – fogalmazott körmönfont óvatossággal Pletser Ádám, a Fiatal Civil Kurázsi Egyesület elnöke. – Szerinte hiteles példákra van szükségük az embereknek, és Berki Krisztián nem ilyen, mert a médiában megjelent hírek szerint eljárás is folyt ellene – válaszolta kérdésünkre az elnök, akitől azt is megtudtuk, hogy a celebeket nehezen toleráló szabadbattyáni polgármester inkább egy szívsebészt látna szívesebben előadóként az egészségfejlesztő célzattal tartandó rendezvényen.

Berki Krisztián sajnálja, hogy nem juthatott el a szabadbattyániakhoz, és nem érti a polgármester döntését. – Nem voltam kedves a számára. Úgy tűnik, szerinte sportmenedzser diplomával rendelkező többszörös magyar bajnokként alkalmatlan vagyok arra, hogy életmódtanácsokat adjak, és az egészséges táplálkozásról beszéljek nagy tömeg előtt – mondta el Berki, aki három éve járja az országot előadásaival.