Oké: A nyolc legviccesebb szexfétis Téma: Érdekességek

Mindannyian hallottunk már furcsa szexuális fétisekről. Van, aki a lábakra izgul, mások szeretik, ha elfenekelik őket. Az átlagembernek már ez is elég meghökkentő lehet, pedig ennél sokkal durvább szexuális szokások is léteznek a nagyvilágban. A Blikk remek összeállítást közölt azokról, melyeket már beazonosított az orvostudomány, de még így is elég nehéz őket elhinni.

1. Formicophilia: amikor valaki attól izgul fel, ha bogarak másznak a testén, különös tekintettel a nemi szervére.

2. Plushophilia: szexuális vonzódás plüssállatokhoz. Az ebbe a kategóriába tartozók rendszeresen önkielégítenek plüssállatokkal,  de az is előfordul, hogy beöltöznek, így szexelnek.

3. Klismaphilia: a beöntésre izgulók. Nem irigyeljük azokat a proktológusokat, akik ilyen beteggel találják szemben magukat.

4. Hybristophilia: Bonnie és Clyde szindrómának is hívják, olyan emberekre használják, akik erőszakos bűncselekmények elkövetőihez vonzódnak

5. Trichophilia: szexuális vonzódás a hajhoz, a hajvágáshoz vagy a hajmosáshoz

6. Apotemnophilia: az ide tartozók szexuális vágyat éreznek aziránt, hogy levágják valamelyik végtagjukat. A súlyosabb esetek még meg is sebesítik magukat, hogy ez bekövetkezzen. És nem szabad összetéveszteni azokkal,

7, Akik amputált emberekhez vonzódnak. Ők az acrotomophiliások.

8. Lufitétis: Bizony, vannak emberek, akik a lufikra izgulnak, ráadásul két fajtájuk létezik: akik attól mennek el, ha egy lufi kipukkad és azok, akik attól, ha fújják.