Pápá, Bieberke: Összegyűlt 103 ezer aláírás Zsüsztin ellen, akár ki is toloncolhatják Amerikából Téma: Érdekességek

Elég demokratikus: 103 ezer aláírás gyűlt össze szerda délutánig arra a petícióra, ami azt követeli, hogy Biebert toloncolják ki Amerikából. via YahooNews

 

We the people of the United States feel that we are being wrongly represented in the world of pop culture. We would like to see the dangerous, reckless, destructive and drug-abusing Justin Bieber deported and his green card revoked. He is not only threatening the safety of our people but he is also a terrible influence on our nation’s youth. We the people would like to remove Justin Bieber from our society.

(Mi, az Egyesült Államok polgárai úgy érezzük, hogy rosszul reprezentál minket a világ popkultúrájában. Szeretnénk, ha a veszélyes, felelőtlen, destruktív és drogfüggő Justin Biebert kiutasítanák az országból és elvennék a zöldkártyáját. Nem csak a nemzet polgáraira veszélyes, de szörnyű hatással van a fiataljainkra is. Szeretnénk eltávolítani Justin Biebert a társadalmunkból.)

 

Sajnos ettől még nem feltétlenül repítik haza Kanadába az illegális autóversenyzésen kapott codeinfüggő tinisztárt, de a Fehér Ház szóvivője azt ígérte, hogy feltétlenül foglalkoznak az üggyel.

 És itt a felvétel Bieberről, ahogy egy Lambóval versenyezget lejárt jogsival: