Sztárok a Rehabon: Dennis “Kim-Jong a legjobb spannom” Rodman és Justin “Köpködő narkós f*sz” Bieber! Téma: Érdekességek

Dennis Rodman már egy hete a rehabon van, nagyon büszke vagyok rá – mondta a korábbi kosárlabdasztárról ügynöke, Darren Price. Elmondása szerint Rodman szerda óta egy alkoholelvonó programban vesz részt, ami nagyjából egy hónapig tart majd. via index

A közelmúltban nagy botrányokat kavart az egykori játékos: észak-koreai útja után arról beszélt – azaz inkább ordibált – a CNN hírtévének, hogy az ott bebörtönzött amerikai misszionárius maga tehet arról, hogy ilyen helyzetbe került, és ő semmit nem fog tenni kiszabadítása érdekében. Az eset után bocsánatot kért, és arra hivatkozott, hogy nagy nyomás alatt volt, amit ivással próbált semlegesíteni – mondjuk ha amúgy is egy éjsötét, alkesz, ex-sportember (jelenleg sportbohóc) vagy, és egy diktátor, akinek a rémtetteiről analfabétaként nem is nagyon tudsz, a legjobb barátjának fogad, és még a közös képetekkel díszített vodkával is töm (ld. a fenti képet), nehéz lehet ellenállni.

 

És mi van Zsüsztinnel, akit valószínűleg hamarosan hazazsuppolnak Amerikából? Lapozz!

Nem máshonnan, mint a TMZtől tudjuk, hogy Justin bizony csúnyán rácsavarodott a drogokra, különösen a fekák által előszeretettel fogyasztott slizzurpra, ami kodein, vodka, Sprite és Jolly Rogers gumicukorból készülő, rendkívül kábító hatású ital. A sztárocska közvetlen környezetéből elég sokan aggodnak miatta, és a TMZnek többen azt mondták, hogy mindenképpen be kéne vonulnia egy elvonóra.

A kis majom a minap a szomszédja házát dobálta meg tojással, sőt, a kijövő fickót is elhajtotta melegebb éghajlatra, amiről egy elég szar minőségű, de jó esetben bizonyító erejű videó is készült. Ha ez nem lenne elég, a rendőrség a dobálás miatt megjelent az aranyifjú házában (ami egy nyugis lakópark közepén van, a hangos bulizás mellett Zsüsztin itt szokott a Ferrarijával ámokfutni, úgyhogy elképzelheted mennyire unják már a szomszédok), és a razzia során találtak egy csomó narkót és elvitték Bieber feka pinainasát, bizonyos Lil Zát is. A pinainas aki azóta újra szabadlábon van és megint Biebernél lakik. Mindenesetre ha Biebert bűnösnek találják a tojásos és cuccos vádakban, elveszítheti az amcsi vízumát és repülhet haza Kanadába.  Mi drukkolunk!