A budagyöngye McDonald’s helyén nyílt Louis Burger vagy pénzmosó, vagy direkt szar Téma: Érdekességek

Tegnap kipróbáltuk a 90es évek egyik legmenőbb budai lokációjának számító Bégyé Meki helyén nyílt ocsmányságot és az eredmény lesújtó volt: a krumplit még le tudtuk gyűrni, bár olyan sós volt, hogy szétmarta a szánkat, de a sajtburgernek csúfolt cafat egy harapás után a kutyák táljában kötött ki. Mondjuk legalább ők megették, ami McDonald’s termékkel még sose fordult elő (ahogy a hangyák se mennek rá a mekis cuccokra), ami azért elgondolkoztató.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ezt az éttermet nem azért nyitották, hogy keressenek vele, vagy hogy vendéglássanak. Nincsenek se a Facebookon, sem sehol az interneten, pont úgy, mint az alig pár hónapot megélt Gusto Burger (ami szinte bűzlött a mosott pénz szagától). Ha akarsz röhögni, a PAINTtel szerkesztett és teljesen kaotikus étlapot ITT találod. Ha a személyzetet kérdezed, azt mondják, hogy a Louis Amerikában már régóta jelen van, csak itthon most nyitották az elsőt (ha-ha). A beltér borzalmasan lehangoló, mindent (de még a személyzetet is, az amúgy tök jó arc kiszolgáló srác is a régi volt)  megvettek a Mekitől, csak a fények vannak lejjebb véve, hogy még depressziósabb legyen az egész. Ja, meg telerakták ronda székekkel, hogy véletlenül se legyen kedved leülni. A kínálat is megegyezik, persze jóval fosabbul néznek ki az displayek (és persze tele vannak helytelen angolsággal leírt baromságokkal, mint ‘Tiny Dessert’ vagy ‘Dual Choice’). Ahogy feljebb írtuk, és ahogy a Burger blog írói és kommentelői, valamint az ismerőseink is megerősítették: a kaja stabilan ehetetlen.

Ha részletesebben érdekel, hogy mit műveltek a régi Mekivel, olvasd el a Burger blog részletes bejegyzését, a fotókat mi is tőlük vettük át.

(Ja, a Céginfo szerint a Louishoz köthető egyetlen elérhetőség a [email protected], ami a Burger blog kommentelői szerint Gabossy Ádámé lehet, aki a SZEGA-Food ügyvezetője. A cég telephelye amúgy maga az étterem.)