NYUGI: Jövő karácsonykor tuti lesz ‘Reszkessetek betőrők!’ az RTLen Téma: Érdekességek

Ahogy mi is megírtuk, idén egyik csatorna sem tűzte a műsorára Minden Idők Egyik Legnagyobb Karácsonyi Klasszikusát, a Reszkessetek betőrőket. Ahogy mi is, Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is csodálkozott, hogy mekkora felháborodást keltett, hogy idén a csatorna nem vetíti a Reszkessetek betörőket, hiszen a netről bármikor leszedhető az alkotás, és még reklámszünetek sincsenek benne.

 

Pár arc (szám szerint 3000) még FB csoportot is indított az ügy érdekében. “Mottónk, miszerint az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek betörők Karácsonykor megdőlni látszik. Csatlakozz, ezt nem hagyhatjuk!” – írták a Facebookon a “Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek betörőkért” nevű közösség tagjai.

A Hír24 felkereste az RTL Klub programigazgatóját, aki egy jó és egy rossz hírrel is szolgált a felháborodott rajongóknak.

 

“Minket is meglepett ez a nagy felháborodás” – kezdte Kolosi Péter.

“Talan ebből is látszik, nem könnyű jót tenni: eddig az volt a baj, hogy minden évben volt, most meg az a baj, hogy nincs.Meg tudom ígérni, jövőre ismét lesz” – tette hozzá.