A Hét Részege: Paul, aki kettővel több lábujjal ébredt egy budapesti szórakozóhely teraszán az átmulatott éjszaka után Téma: Érdekességek

Kettővel több lábujjal ébredt fel az átmulatott éjszaka után Paul Terence W. Az angol férfi békésen szunyókált az egyik belvárosi szórakozóhely teraszán múlt hét szombat délután, amikor a zsaruk rátaláltak – írja a Blikk.hu. (via AlfaHír)

Az angol férfi számos környékbeli mulatót végigjárt, mindenhol botrányt okozott, őrjöngött és részegen egy késsel hadonászott, ezért már a rendőrök is keresték. Ruházata átvizsgálásakor azonban nem csak a rugós késse, hanem két lábujj is előkerült. A rendőrök hamar megállapították, hogy a levágott testrészek valaki másnak hiányozhatnak. Paulnak ugyanis meg volt mind a tíz.

A rendőröknek azt mondta, hogy valaki a Blaha Lujza téren dugta a zsebébe az üvegcséket, viszont annyira részeg volt, hogy nem emlékszik arra ki tette ezt.

A férfinak a csonkolt testrészek miatt nem, az átmulatott, vad éjszakáért viszont felelnie kellett, viszont garázdaság gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását .

A Zsaru magazin úgy tudja, a rendőrséget egyelőre senki nem kereste a hiányzó testrészek miatt. Az első vizsgálatok szerint ezeket egyébként szakszerűen, orvos távolította el. Valószínűleg azért, mert az ujjak igazi tulajdonosának a lába olyan súlyosan eldeformálódott, hogy amputálni kellett a két végtag végződéseket. De az is lehet, hogy az eredeti „tulajdonos” súlyos cukorbeteg, és azért amputálták a két lábujjat. Ám hogy az ujjak végül hogyan kerültek az ismeretlen férfihez, aki az angol zsebébe dugta az üvegcséket, egyelőre talány. (Sajnos már nem találtuk meg, de a Tumblren azt írta valaki az eset hajnalán, hogy rá is ráakart sózni egy ittas egyén pár lábujjat!)  A törvény szerint a torzókat ugyanis el kellett volna temetni.