SzuperPara: Delphine LaLaurie, minden idők legkegyetlenebb szadistája, aki egy rakás különböző ‘human centepidét’ tartott a pincéjében Téma: Érdekességek

Delphine LaLaurie egy felső tizezerbe tartozó szadista volt, aki New Orleansban élt. A kérója durvább horrorbarlang volt, mint bármelyik Fűrész epizód. 1834 április 10én tűz ütött ki a villája konyhájában és a tűzoltók két rabszolgát találtak a sütőhöz láncolva – kiderült, hogy a tüzet is ők gyújtották azért, hogy valaki végre észrevegye őket. A tűzoltókat a két elgyötört férfi a pincéhez vezette, ahol az igazi borzalmak kezdődtek.

Több, mint egy tucat eltorzított és megcsonkított szerencsétlent láncoltak a falhoz, köztük sokan kegyetlen és értelmetlen orvosi kísérletek (lásd a Human Centepide című horror-klasszikust) áldozatai voltak.

Az egyik férfi valamiféle bizarr nemátalakító műtéten esett át, egy nőnek, akit egy apró ketrecben találtak, eltörték a karjait, és visszafordították, hogy olyan legyen, mint egy rák. Egy másik nőnek eltávolították a karjait és a lábait és a húsából faragtak neki olyan végtagokat, mint a hernyóknak van. Voltak, akiknek bevarrták a száját, ők már közel jártak az éhhalálhoz, de sok áldozatnak távolították el különböző testrészeit. A többségük halott volt, de akik életben maradtak, azok is azért könyörögtek, hogy valaki szabadítsa meg őket az iszonyatos fájdalmaktól.

A szörnyű asszony, aki ezekért a rémtettekért felelős volt, még azelőtt kereket oldott, hogy a hatóságok elkapták volna – sosem vonták felelősségre.

NE MARADJ LE SEMMIRŐL!