A Sztori Kimaxolva: KIVÁGJÁK BERKI KIVASALT HERÉIT!! Téma: Érdekességek

Bocs, de eddig ez az év kattintós címe, nem bírtuk kihagyni. Ugye nem haragszol? Cserébe többet nem írunk Berki heréiről, csak ha nem történik velük valami tényleg izgalmas, amitől újra felrobban az internet. Szóval az van, hogy sajnos csak az Édes élet című ratyirealityben nem látszódhat Berki Krisztián kisimított heréje. Sőt volt párja, Hódi Pamela sem tart igényt rá.

A magyar internetfelhasználók körében Berki Krisztián herevasalásának a híre feltehetően minden háztartásba eljutott tegnap. A Bors azonban azt is megtudta, hiába a páratlan érdeklődés, elképzelhetô, hogy az Édes élet nézői feltehetően csak a csatorna honlapján tekinthetik majd meg a forradalmi beavatkozást.

A herevasalás ugyanis azon tevékenységek egyike, amely a 12-es karikával futó műsorban teljes egészében nem kerülhet kép­ernyőre. További rossz hír Berki számára, hogy hiába kezelték ultrahanggal a nemi szervét, a jelek szerint ez nem hatja meg azt a nőt, akiért mostanában mindent megtesz, hogy visszahódítsa.

– Most mit mondjak erre? Hidegen hagy, hogy kivasaltatta a heréjét, így sem vagyok rá kíváncsi – mondta a Bors megkeresésére Hódi Pamela, aki ezúttal nem volt túl beszédes. Pedig feltehetően ő is látta, hogy az internetes népművészet azonnal ihletet kapott Berki történetét olvasva.

Vicces képek tucatjai születtek herevasalás témakörben, és az egész ország Berkin szórakozott. Az érintett mindeközben a tengerentúlon, az Arnold Classic versenyen igyekszik bizonyítani, testének minden porcikája tökéletes, érdemes a dobogóra.

A vasalásról készült felvétel időközben felkerült a csatorna honlapjára, amelyből kiderül, magasfeszültséggel mentek rá Berki nemes testrészére, hogy az simább legyen. „Én egy állat vagyok!” – állapította meg magáról Berki, aki azt is elmondta, rendszeresen tervezi a vasaltatást.