Hogy mi: A rendőrség végre lecsapott a ‘herevasaló sikkasztó’ Berki Krisztiánra!!! Téma: Érdekességek

Sajnos nem ismerjük az Édes Élet nézőszámait, így nem tudjuk, hogy hányan követik még a vastagbőrű izomember útját, amint az ország keleti végéből egészen Sopronig menetel (állítólag) minden pénz és jármű nélkül. Jelenleg épp a Fertő tónál jár, ahol a zsaruk végre lecsaptak a nagypályás sikkasztóra. via Bors

Sajnos nem a pénzügyei miatt keresték a zsaruk: barátjával, Schirilla Györggyel vállalkozott arra a férfias megmérettetésre, hogy átússza a Fertő tavat, ám a vizirendőrök közbeszóltak. Krisztiánékat néhány méter megtétele után kísérték vissza a partra. – Kizavartak, mert aznap a vihar miatt piros jelzés volt érvényben – kezdte a Borsnak Berki Krisztián, akinek országjáró sétájának utolsó kilométereit a napokban lehet végigkísérni a TV2 Édes élet című műsorában. – Még csak nyolc-tíz karcsapást haladtunk, de ha beljebb megyünk, állítólag másfél méteres hullámokkal találtuk volna szembe magunkat. Nem adtam be könnyen a derekam, de nem vitatkoztunk, és kiúsztunk – mesélte a történteket Krisztián, majd hozzátette, amúgy sem fűlött volna a foga a feladathoz.

– Előző este lázam volt és nem éreztem úgy, hogy a legjobb kondíció-ban vagyok egy ilyen átúszáshoz. De természetesen, ha már ott jártunk és Schirilla is erősködött, belemásztam a vízbe és megpróbáltam – magyarázta Berki. Most nem sikerült az átúszás, de nem kizárt, hogy beváltja ígéretét és a jövőben a Fertő tavat is kipipálja a Duna átúszása után.