Dennis Rodman a koreai diktátor hétcsillagos magánszigetén vendégeskedett és mindent elmesélt Téma: Érdekességek

Az 52 (!!) éves, jelenleg a Harlem Globetrotters allstar csapatban kosarazó Rodman a második fizetett útját töltötte Észak-Koreában, cimborájának, Kim Jong-unnak a meghívására érkezett az éhező kommer országba. A diktátor életkörülményeit egyszerűen “7 csillagos party-lifestyle”ként írta le, miután hét napot töltött annak magánszigetén. via Telegraph

“Olyan mint Hawaii vagy Ibiza, de egyedül csak ő lakik ott – mesélte Rodman a Sunnak – Szereti, ha vidám emberek veszik körül. Ötvenen-hatvanan vannak, tök normális emberek, csak koktéloznak és állandóan nevetnek. Ha tekilázol, a legjobbat iszod – tette hozzá – bármit is kérsz, tőle a legjobbat kapod.”

 

Kim 60 méteres magányachtját pedig “egy tengerjáró és egy Disney hajó keresztezéseként” írta le. Valaki szólhatna Rodmannek, hogy a “barátja” tavaly 646 millió dollárt költött luxuscikkekre, miközben emberjogi szervezetek szerint Észak-Koreában 2,8 millió ember éhezik.

 

Csak az import luxusitalokra 30 millió dollárt költött az ifjú despota, míg elektromos kütyükre 37 milliót. A költségvetésből további 8.2 millió dollárt vert el luxusórákra.