Sorbanállás telefonért, 2013: Az iPhone 5S-től végre menőbb lehet egy csöves? Téma: Érdekességek

Sajnos az iPhone 5S megjelenése nem lesz akkora szenzáció, mint anno az ötösé volt, és nem is igazán bízunk egy akkora főgyökér felbukkanásában, mint aki tavaly ilyenkor aranyozta be a magyar internetet a HVG videójában.

Bezzeg a fejlett nyugati országokban! Tokióban egy 44 éves krapek, Tetsuya Tamura már 12-én elkezdte a sorban állást, hogy ő legyen az első, aki lecseréli iPhone 4-es készülékét. Sőt, New Yorkban is volt pár elvetemült, aki egy héttel a megjelenés előtt kiköltözött a bolt elé. Valaki szólhatott volna nekik, hogy tök felesleges. Létezik az, hogy ezeket a “fanatikusokat” nem az Apple béreli fel évről-évre?

A hazai Apple vallás felkent főpapja, Handrás lelkesen számol be paptársai spancikái (jelesül: “Pulai G – aki már ötödjére csinálja ezt végig, és minden alkalommal magával vitte a csaját is -, Laci kollégám, és Kokok barátom”) müncheni kalandjairól, akik már tegnap délután óta szobroznak a gyönyörű, ám maximum 10 fokon izzó német város egyik Apple boltja előtt.

A ma reggeli nyitásról szóló beszámolót pedig az egész ország lelkesen várja, addig is itt van pár fotó és egy videó a tegnapi sorról, ami egyébként késő délutánra (tehát tegnap délutánra :-D ) 500 főre duzzadt, és egy videó a hivatalos “launchról”.