Szabadulóbuli: A hamarosan szabaduló VV Segal botránykönyv írásán(?) gondolkozik(?) Téma: Érdekességek

Hamarosan negyedszer szabadul a börtönből Cz. Tamás, alias Segal (39), aki ugyanazért a bűnért – drogcsempészésért – több fegyintézet vendégszeretetét élvezte már az elmúlt években. A Blikk információi szerint könyvírást fontolgat, márpedig ha mindent őszintén kiír magából, több híresség is bajba kerülhet. via Blikk

A VV3 tetkós vagánya, Segal tíz éve vett részt a RTL Klub valóságshow-jában. Már a villában is betéve tudta a büntető törvénykönyvet, ennek ellenére nem sokkal a tévés szereplése után kábítószer-csempészésért hét évre lecsukták. Nos, Segal letöltötte büntetését, s a hónap utolsó vasárnapján, 30-án szabadul Márianosztráról, ahol raktáros, és persze már gyúr a szabad életre.

Azonban az kérdés, hogy kik fordulnak majd el tőle, ha valóban megírja könyvben balhéktól egyáltalán nem mentes életét. Mint ismert, 2006-os letartóztatásakor a drogcsempészésért elítélt miskolci vagány a rendőröknél alaposan bemártotta Stohl Andrást, akit vallomása alapján be is idéztek kihallgatásra. A színész tanúként kapott meghívót, majd a kapitányságon közölték vele, hogy időközben gyanúsított le belőle. Stohl nem tagadta a vádakat, és vállalta az elterelést. A magyar sztárvilág most retteghet: kiknek a bűnös szenvedélyéről tudhat még Segal, s vajon megírja-e azokat a készülő könyvében? Egy biztos: egy hét múlva szabadon távozhat a börtönből.

És hogy min dőlt meg a ‘villa tetkós vagánya? Ebben a könyvben egy volt jugó gengszter, bizonyos Robert Yugovich azt írja, hogy Hollandiában tőlük vásárolták a cuccot Segalék, akiket egyébként igazi nagypofájú bunkóknak ír le. A tabikat és a kokót viszont állandóan hitelre vitték (amit ráadásul nem túl pontosan fizettek vissza), ami igencsak zavarta az enyhén rendmániás, volt katona Yugovichot. Ám az üzlettársa türelemre intette, mondván, hogy még hasznát fogják venni a kellemetlen vevőnek – ezután nem sokkal bukott le Segal, akit valószínűleg az Amszterdamban székelő banda (ők voltak azok is, akik a Hajógyári szigetet is ellátták narkóval) nyomott fel a magyar hatóságoknál, más, nagyobb szállítmányok “kedvezőbb elbírálásáért” cserébe.