Változnak Az Idők: A Tolvajkergetők egyik vezetője 2005ben még felkoncolta volna a bringásokat Téma: Érdekességek

Elefánié a találat – A néhány Pesti Kerékpáros által alapított Tolvajkergetők Klub alvezére az Ebihalfejűként is ismert Blogin, akinek már 2005-ben is kerékpáros vére volt, erről tanúskodik az alábbi részlet Blogin webnaplójából is, amit a Wayback Machine, az internet legszemetebb krónikása őrzött meg az utókornak.

“Több vezetéstechikai dologra is rájöttem tegnap este. Érdekes módon nem akkor, amikor a Gellért-hegy lábánál nyolcvannál hívott ki egy kopasz BMW-s gyorsulásira (természetesen nem fogadtam el a kihívást), hanem nyugodtabb szituációkban.
Például ismét rádöbbentem, hogy egyes biciklisták szeretnék, ha átmennék a mellkasukon a kocsival, és engem nem kell ám sokszor kérlelni. Egyetlen kétkerekűtől sem fogadom el a “kurva anyádat, zöld a lámpa, bazmeg” mondatot, pláne akkor, amikor az egyenesen közlekedőknek zöld, én meg kanyarodni akarok. Ilyenkor kedvesen nekilököm őket a busz oldalának, mert én már csak olyan vagyok, hogy fölháborít, ha valaki nem ismeri a KRESZ-t, meg az indexelés fogalmát, aztán beszól a nemmotoros izéjéről.”