Szomorú: Megszűnik az Édes Élet, a Tv2 legszemetebb trash-realityje Téma: Érdekességek

Még a herevasalós Berki csaja, Hódi PAMÉLA sem menthette meg Az élet show-ját, a műsor április 7-én eltűnik a képernyőről. A szereplők a Borstól értesültek arról (mekkora öröm lehetett), hogy nehéz hetek következhetnek számukra.

Az édes élet mintájára, civil szereplőkkel indított napi reality műsort a TV2 január végén. Később egyre több celeb tűnt fel a kamerák előtt, szakításuk idején még maga Hódi Pamela is átköltözött egy időre Az édes életből.

Jelenleg épp Baukó Éva és „családja”, a mulatós király, Jolly, a konkurencián megismert Szandika és Sanyi, a testépítő szépfiú Jáger Ricsi viszi a műsort a hátán, de megfordult már benne az ÖsszeEsküvőkben megismert Niko és a volt Megasztár, Nkuya Sonia is. Számukra rossz hír: a műsor április 7-től eltűnik a képernyőről, helyette a Magánnyomozókat adják majd.

A Bors szerette volna megkérdezni a szereplőket a show megszűnéséről, hiszen többüknek feltehetően ez a műsor jelentette az egyetlen állandó megélhetési forrást. Jáger Ricsi a Borstól értesült a hírről, meglepődött, de csak annyit közölt, épp forgat, később hívjuk. Baukó Éva a jelek szerint már tudatában volt annak, hogy az utolsó forgatási napok egyikén vesz részt éppen, de nem nyilatkozott.

Szandikát nem érték el, ahogy a mulatós slágereivel elhíresült Jollyt sem. Igaz, az utóbbit és Jáger Ricsit feltehetően nem kell félteni, Jolly továbbra is slágereivel járja hétről hétre az országot, Ricsi pedig eddig is sikeres vállalkozó volt. Hogy mi lesz Baukóék és Szandikáék sorsa? Talán csak átmenetileg maradnak munka nélkül. – Az eredeti terveknek megfelelően indultunk év elején a Magánnyomozókkal, majd azt váltotta Az élet show-ja.

A TV2 már akkor kommunikálta, hogy a későbbiekben újabb váltás fog bekövetkezni, ezért is sugároztuk folyamatosan a Magánnyomozókat hétvégén – mondta el kérdésünkre Koltay Tamás, a TV2 szóvivője, hozzátéve, ha idén tavasszal már nem is, de később újra képernyőre kerülhet Az élet show-ja – ez a Tv2 nyelvén alapján általában azt jelenti, hogy soha.